MarinaParken
Fronleichnam

Fronleichnam aan het water

 • Exclusieve vakantievilla's
 • In het veelzijdige Betuwse landschap
 • Ideale watersportlocatie

Vier Fronleichnam aan het water in Maurik

Breng het lange weekend tijdens Fronleichnam door bij MarinaPark Bad Nederrijn en geniet van de vroege zomer in Gelderland. Het vakantiepark ligt in het dorpje Maurik en staat bekend om haar prachtige natuur en vele watersportmogelijkheden. Verblijf in een luxe villa aan het water voor maximaal 6 personen of in een unieke tiny house. MarinaPark Bad Nederrijn is direct gelegen aan een recreatieplas met strand waar je heerlijk kunt relaxen of zwemmen. Daarnaast hebben wij drie modern aangelegde jachthavens, een gezellige brasserie en speeltoestellen voor de kids. Tevens kun je een boot, fiets of E-chopper huren om de schitterende omgeving van de Betuwe te ontdekken. Ontdek het aanbod en geniet samen met je partner, gezin of vrienden van een vakantie aan het water bij MarinaParken!

 

Tips tijdens je vakantie:

 
  Ontdek de prachtige omgeving

  Huur een boot, E-chopper, sup-board of fiets om bijvoorbeeld de Utrechtse Heuvelrug te ontdekken. In de directe omgeving van ons park vind je ook diverse fiets- en wandelroutes.

  Beoefen een watersport

  Je vindt vele watersportmogelijkheden bij ons park. Denk aan waterskiën, surfen, jetskiën, zeilen, kanoën, varen maar ook vissen. Vlak naast het park vind je een waterskivereniging.

  Dagje uit

  Ga een lekker dagje uit! Bezoek bijvoorbeeld de kleinschalige wellness boerderij het Betuwsch Badhuys, ontdek het gezellige dorpje Maurik of ga samen op pad naar Ouwehands Dierenpark.

 

Of bezoek MarinaPark Bad Nederrijn in een andere populaire periode ⤵