MarinaParken
MarinaParken

Affiliate programma

Affiliate programma MarinaParken

MarinaParken beschikt over twee luxe en exclusieve vakantieparken: MarinaPark Bad Nederrijn en MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht. MarinaPark Bad Nederrijn is een schitterend vakantiepark aan het water met eigen jachthavens. Varen, waterskiën, vissen en nog veel meer, het is hier allemaal mogelijk. Ook de andere parkfaciliteiten zoals de brasserie en het kindervertier zorgen voor een onvergetelijke vakantie aan het water in Nederland. Aan de Loosdrechtse Plassen is ons nieuwe vakantiepark MarinaPark Nieuw Loosdrecht te vinden met 42 gloednieuwe en luxe villa's. Doordat de woningen aan open vaarwater liggen is dit park ideaal voor een vakantie met eigen boot.

Het affiliate programma van MarinaParken wordt aangeboden door het gerenommeerde netwerk TradeTracker

Wat biedt MarinaParken jou?

 • Je ontvangt 5% commissie
 • Er vindt geen ontdubbeling plaats
 • De tracking duurt 30 dagen en vindt plaats op basis van cookies en fingerprint
 • Wij werken met een Custom Attributie Model van TradeTracker, hierbij worden alle publishers op een eerlijke wijze beloond
 • Wij maken gebruik van automatisch gegenereerde feeds
 

MarinaParken in het kort

MarinaPark Bad Nederrijn ligt bij de Betuwe in het plaatsje Maurik. Zoals de naam al doet vermoeden ligt het park aan de rivier de Nederrijn. Gasten kunnen verblijven in luxe vakantievilla's geschikt voor maximaal 6 personen. De villa's liggen direct aan of hebben uitzicht op het water. De inrichting van de villa is sfeervol en beschikt over de gewenste voorzieningen. Iedere vakantievilla beschikt over een ruim vlonderterras met tuinmeubilair. 

MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht heeft een unieke ligging aan de Loosdrechtse Plassen. De luxe villa's bieden veel privacy en comfort en hebben een uniek uitzicht op het water. Door de ligging aan open vaarwater zijn er volop mogelijkheden voor watersport en vaartochten met eigen boot. In de omgeving van de Loosdrechtse Plassen zijn vele wandel- en fietsroutes te vinden waar gasten langs prachtige natuur en bijzondere kasteeltjes komen.

Faciliteiten

 • Eigen jachthavens en/of aanlegsteigers
 • Smakelijke horecagelegenheden
 • Recreatieplas met zandstrand
 • Apart zwemdeel met watertrampoline
 • Grote buitenspeeltuin
 • Watersportmogelijkheden
 

Let op: niet ieder park beschikt over alle faciliteiten.

Meer informatie of aanmelden?

Wil je profiteren van het succes van MarinaParken? Meld je dan nu aan als affiliate via TradeTracker. Of wil je meer informatie over het affiliate programma, heb je vragen of ben je op zoek naar geschikt beeldmateriaal? Neem dan contact op via support@bookingboosters.nl

 
 

MarinaPark Bad Nederrijn
Nederland - Gelderland