MarinaParken
Vakantiehuis huren lange termijn

Vakantiehuis huren lange termijn

  • Prachtig gelegen aan het water
  • Tijdelijke woonruimte op een vakantiepark
  • Exclusieve en stijlvolle vakantievilla's

Luxe villa huren voor de lange termijn

Wil je een vakantiehuis huren voor de langere termijn, vanwege bijvoorbeeld een verbouwing of omdat je er misschien wel voor een langere tijd tussenuit wilt? Dan ben je bij MarinaParken aan het juiste adres. Wij beschikken namelijk over exclusieve en duurzame vakantievilla's in Gelderland en Noord-Holland waar je voor langere tijd kunt verblijven. De villa's zijn voorzien van alle luxe en comfort, waardoor je je er snel thuis zult voelen. Ontdek direct onze luxe long stay vakantiehuizen.

 

Zakelijk overnachten

Ben je op zoek naar een mooie locatie voor een zakelijke bijeenkomst waar je ook kunt overnachten, bijvoorbeeld tijdens een beurs of event? En kies je liever niet voor een hotel? Bekijk dan eens de mogelijkheden bij MarinaPark Bad Nederrijn en MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht. Hier kun je verblijven in luxe villa's op een unieke en rustige locatie aan het water. Verblijf in onze knusse Tiny River HousesVilla Maritiems of Villa Nautica, geschikt voor 2, 4 of 6 personen. Na een dag werken kom je heerlijk tot rust in je eigen woning, direct aan de Nederrijn of de Loosdrechtse Plassen. Geniet van het prachtige uitzicht op het water.

Het is mogelijk om je aanvraag op maat te laten maken. Voor grote zakelijke aanvragen doen wij een passend voorstel.

 
 

Tijdelijke woonruimte bij MarinaParken

Voor een tijdelijke woonruimte op een vakantiepark zit je bij MarinaParken goed. MarinaPark Bad Nederrijn bevindt zich in Maurik, direct aan het prachtige water van de Nederrijn. MarinaPark Bad Nederrijn is een toplocatie voor watersporters. Er zijn mogelijkheden om te zwemmen, varen, waterskiën, surfen, zeilen, kanoën en vissen. Op het park zijn diverse faciliteiten aanwezig, zoals een recreatieplas met strand, sup-board verhuur, boot-, fiets- en e-chopper verhuur en een gezellige brasserie. MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht bevindt zich in Loosdrecht, direct aan de Loosdrechtse Plassen. Het park is volledig omringd door water en vanuit elke villa heb je een uniek uitzicht op het water en de aangemeerde bootjes. Ook hier zijn volop watersport- en vaarmogelijkheden. Op het park vind je diverse faciliteiten, zoals een bootverhuur, e-chopper verhuur, supboard verhuur en fietsverhuur. 

Bovendien bevinden de parken zich op een centrale locatie in Nederland:

✦ Amsterdam - Op 1 uur rijden van MarinaPark Bad Nederrijn en op 40 minuten rijden van MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht. 

✦ Den Haag - Op ongeveer 75 minuten rijden van beide parken.

✦ Utrecht - Op 45 minuten rijden van MarinaPark Bad Nederrijn en op 30 minuten rijden van MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht.

✦ Eindhoven - Op 1 uur rijden van MarinaPark Bad Nederrijn en op 80 minuten rijden van MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht.

Ben je op zoek naar tijdelijke woonruimte, of wil je personeel voor langere tijd onderbrengen? Stuur ons dan een mail en wij maken een offerte op maat.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op!

 

Hier vind je MarinaPark Bad Nederrijn ⤵

 

Hier vind je MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht ⤵

 
 

Veelgestelde vragen ⤵

❖ Op welk vakantiepark kan ik een vakantiehuis huren voor de lange termijn?

Bij MarinaPark Bad Nederrijn en MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht boek je een vakantievilla voor een langere periode of voor een zakelijke overnachting. Je verblijft dan in een exclusieve en stijlvolle villa. Beide parken bevinden zich op een zeer centrale locatie in Nederland, dus is het voor iedereen gemakkelijk te bereiken! 

❖ Kan ik een tijdelijke woonruimte op een vakantiepark huren?

Zeker! Of je nu bezig bent met de verbouwing van je huis of je er gewoon even tussenuit wilt, MarinaParken heeft diverse villa's beschikbaar voor jou. MarinaPark Bad Nederrijn bevindt zich op een schitterende locatie in Maurik, direct aan het water van de Nederrijn. MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht bevindt zich eveneens op een prachtige locatie aan de Loosrechtse Plassen. Hier kom je lekker tot rust en kun je heerlijk ontspannen.