MarinaParken
Residentie Nieuw Loosdrecht
Ultiem genieten!
family-time
Marinaparken Loosdrecht
Ultiem genieten!
Villa Maritiem Maurik
Residentie Nieuw Loosdrecht
Vriendinnen vakantie
Residentie Bloemendaal

Beoordelingen

Last minute deals
Tot 30% korting op je verblijf!

Beoordelingen van onze gasten

Onderstaande is een selectie van reviews van de afgelopen jaren. 

821 beoordelingen
  1. 8

    Prachtige plek, mooi huis

    Juni 2024 - Monique W. verbleef in Villa Nautica 4 persoons op MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht

  2. 8

    mooie locatie en prima vakantiewoning. Alles was schoon.

    Juni 2024 - Wilma T. verbleef in Villa Maritiem 4 persoons op MarinaPark Bad Nederrijn

  3. 9,9

    Wir hatten ein schönes Haus am Wasser! Sehr freundliches und hilfsbereites Personal ob in der Lobby, Brasserie de Loswal und auch Hausmeister. Der Fahrradverleih hat ebenfalls reibungslos funktioniert 😊

    Mei 2024 - Manfred M. verbleef in Villa Maritiem 4 persoons - Aan het water op MarinaPark Bad Nederrijn

  4. 10

    Super schönes Lage und eine tolle Einrichtung. Alles sehr sauber.

    Juni 2024 - Jule M. verbleef in Villa Nautica 4 persoons op MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht

  5. 9,8

    Friendly staff Great location Very comfortable accommodation with all the necessary amenities

    Juni 2024 - S. verbleef in Villa Maritiem 4 persoons - Aan het water op MarinaPark Bad Nederrijn

  6. 10

    Everything was just perfect, incredibly comfortable facilities. All personal was really kind and helpful, we made a mistake with the staying dates and they solved everything quickly. Will come back for sure

    Juni 2024 - Cesar V. verbleef in Villa Maritiem 4 persoons op MarinaPark Bad Nederrijn

  7. 7,8

    De villa was schoon, uiterst modern, en van alle gemakken voorzien Echter zou ik de tekst Villa "aan" het water, vervangen door "zicht op" het water V63 kijkt meer uit op de 4 Villa's die voor ons stonden, die meer aan het water staan dan V63. Dit is geen klacht, maar wellicht een verbetering van de site !

    Juni 2024 - Kees d. verbleef in Villa Maritiem 4 persoons - Aan het water op MarinaPark Bad Nederrijn

  8. 10

    For our short stays, I like this location for the relaxing view from window. The apartment fully equipped.

    Juni 2024 - Riccardo P. verbleef in Villa Maritiem 4 persoons - Aan het water op MarinaPark Bad Nederrijn

  9. 7,3

    Mooi huisje , mooi vis gelegenheid , maar verder niks te beleven ,dat is jammer , in heel de buurt niet , en zeker als het geen mooi weer is .

    Juni 2024 - Teun D. verbleef in Villa Nautica 4 persoons op MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht

  10. 8,8

    Lage und Haus waren für unseren Urlaub perfekt.

    Juni 2024 - Burkhard T. verbleef in Villa Maritiem 4 persoons - Aan het water op MarinaPark Bad Nederrijn

821 beoordelingen
8,7

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,7.

Bekijk hier de beoordelingen per park ⤵