MarinaParken
Vakantiehuis aan viswater

Vakantiehuis aan viswater

  • Vissen op o.a. baars, brasem en snoek
  • Vakantiehuizen aan het water
  • Vakantiepark in Maurik

Vakantiehuis aan viswater

MarinaPark Bad Nederrijn, een kleinschalig vakantiepark in Gelderland, ligt aan de Nederrijn. Een heerlijke plek om je visvakantie in Nederland door te brengen! Huur een bootje, ga het water op en gooi je hengel uit. Wie weet heb je wel de grootste vangst! Na een middagje op het water geniet je volop in een luxe vakantiehuis, waar je van alle gemakken bent voorzien. Zo kun je de volgende dag weer met volle energie het water op om te vissen op snoekbaars, baars, brasem of blankvoorn. Onze vakantiehuizen zijn geschikt voor 2 tot 6 personen en liggen direct aan, of hebben uitzicht op, het water. Bij ons beleef je gegarandeerd een ontspannen visvakantie!

Ontdek onze vakantiehuizen aan viswater ⤵

Visvakantie in Gelderland

Voor een visvakantie in Gelderland ben je bij MarinaPark Bad Nederrijn aan het juiste adres. Zoals de naam al doet vermoeden heeft ons park een prachtige ligging aan de Nederrijn. En de Nederrijn is een perfecte vislocatie! Let wel op: je hebt een VISpas nodig om hier te kunnen vissen. Een kleine vispas is helaas niet toegestaan. Vispas is te verkrijgen bij: van Harn dierenspeciaalzaak Lienden. Je vakantiehuis aan viswater bij MarinaPark Bad Nederrijn is één van de beste stekken om een record baars te vangen. Naast baars kun je ook vissen op snoek en snoekbaars. Ook heb je de kans om hele grote brasems te vangen. Gooi je hengel uit vanaf de kant of ga met je eigen of gehuurde boot het water op. En wist je dat wij over een eigen jachthaven beschikken? Wel zo makkelijk!

Uw visvakantie in het kort:

► Vakantiehuizen voor max. 6 personen
► Gelegen aan, of met uitzicht op, het water
► Vakantiepark met eigen jachthaven
► Vissen op o.a. snoek, snoekbaars of brasem
► Vissen vanaf de kant of vanuit een boot
► VISpas benodigd (verkrijgbaar bij van Harn Lienden)

 

To do's op en rondom MarinaPark Bad Nederrijn

Wij begrijpen natuurlijk ook dat je naast vissen vanuit ons vakantiehuis aan viswater in Nederland nog andere activiteiten wilt ondernemen. MarinaPark Bad Nederrijn beschikt over een strand waar je heerlijk kunt relaxen aan het water, of geniet van een hapje en drankje bij Brasserie de Loswal. Zijn de kinderen ook mee tijdens je visvakantie in Gelderland? Zij vermaken zich opperbest in onze reusachtige speeltuin. Ook maak je vanuit je vakantiehuis aan viswater gemakkelijk uitstapjes naar bruisende steden als Utrecht of Nijmegen. Hier kun je heerlijk shoppen! Liever de natuur opzoeken? Maak dan een prachtige wandel- of fietstocht in de Betuwe. Je zult versteld staan van de mooie natuurrijke omgeving. Kortom, genoeg te beleven wanneer je een vakantiehuis aan viswater huurt bij MarinaPark Bad Nederrijn. Wanneer mogen wij je verwelkomen?

Boek een vakantiehuis aan viswater
 
Of bekijk eerst de prijzen en beschikbaarheid

Onze ligging aan de Nederrijn ⤵

 
 
8,4

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,4.