MarinaParken
Watersportvakantie

Watersportvakantie in Nederland

  • Luxe vakantievilla's
  • Direct gelegen aan het water
  • Walhalla voor watersporters

Actief tijdens een watersportvakantie in Nederland

Voor een actieve watersportvakantie in Nederland bent u bij MarinaParken aan het juiste adres. Zwemmen, varen, waterskiën, surfen, hengelsport, jetskiën, zeilen, kanoën en nog veel meer is mogelijk bij onze vakantieparken. MarinaParken heeft twee verschillende locaties. MarinaPark Bad Nederijn ligt aan de Rijnbandijk bij Maurik en MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht ligt aan de Loosdrechtse Plassen, dit park is momenteel nog in aanbouw. Beide parken bieden volop mogelijkheden voor een watersportvakantie. Op onze parken verblijft u in een luxe en modern ingerichte vakantievilla. Bij MarinaParken is het ultiem genieten. Wanneer mogen wij u verwelkomen?

Ontdek ons aanbod
 

Ontdek onze vakantieparken⤵

MarinaPark Bad Nederrijn
Nederland - Gelderland

 

Watersportvakantie bij MarinaPark Bad Nederrijn

Watersporten tijdens uw vakantie? Dat kan bij MarinaPark Bad Nederrijn in Gelderland. Met zijn unieke locatie aan de Rijnbandijk bij Maurik is dit MarinaPark ideaal voor mensen die op watersportvakantie in Nederland willen. Naast het park bevindt zich een waterskivereniging waar u kunt wakeboarden. Toch liever een andere watersport beoefenen tijdens uw vakantie? Ook dat kan bij MarinaPark Bad Nederrijn. Zo kunt u bijvoorbeeld varen, waterskiën, surfen en nog veel meer. Als u even niet actief wilt zijn kunt u heerlijk ontspannen op een van de vele strandjes. Het park heeft verschillende vakantievilla's te huur die een prachtig uitzicht bieden. Wanneer komt u uw watersportvakantie vieren bij MarinaParken?

 

Waarom MarinaParken:

  • Unieke, triple A-locaties
  • Exclusieve en duurzame villa's
  • Direct gelegen aan het water
  • Volop watersport aanbod
  • Eigen jachthavens
  • Brasserie de Loswal
 

Sfeerimpressie van uw watersportvakantie⤵ 

 

Watersporten bij MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht 

Ons andere park, MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht, ligt op een landtong aan de Nieuw Loosdrechtsedijk en heeft aansluiting op de Stille Plas. Dit park is momenteel nog in aanbouw. De Loosdrechtse Plassen bestaan uit 5 verschillende plassen die met elkaar verbonden zijn. Hierdoor is het een ideale plek voor een watersportvakantie voor watersporters van elk niveau. Op het park staan luxe en moderne villa's die ieder een eigen aanlegsteiger hebben, dus ook uw boot kan mee genomen worden op uw watersportvakantie in Nederland

Boek nu uw watersportvakantie
 
Bekijk de prijzen en beschikbaarheid
 

Veelgestelde vragen

Waar boek ik een watersportvakantie in Nederland?

Een watersportvakantie boek u bij MarinaParken. Wij hebben vakantieparken aan de Nederrijn en Loosdrechtse Plassen waar veel watersport mogelijkheden zijn zoals waterskiën, zeilen, kanoën en nog veel meer! Ook hebben onze parken een eigen jachthaven.

Waar huur ik een vakantiehuis aan het water?

Bij MarinaParken! Wij hebben een ruim aanbod in luxe vakantiehuizen aan het water op onze parken in Maurik en Loosdrecht. Onze parken zijn ideaal voor een watersportvakantie in Nederland. Wanneer mogen wij u verwelkomen?