MarinaParken
Watersportvakantie

Watersportvakantie in Nederland

  • Luxe vakantievilla's aan het water
  • Uitdagende activiteiten op het water
  • Op de Nederrijn of Loosdrechtse Plassen

Actieve watersportvakantie in Nederland

MarinaParken biedt het perfecte verblijf voor een actieve watersportvakantie in Nederland. Zwemmen, varen, waterskiën, hengelsport, zeilen, kanoën en nog veel meer uitdagende watersporten zijn mogelijk bij onze vakantieparken. MarinaParken heeft twee locaties: in Bad Nederrijn en Loosdrecht. MarinaPark Bad Nederrijn ligt aan de Rijnbandijk bij Maurik en MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht ligt aan de Loosdrechtse Plassen. Beide parken bieden volop mogelijkheden voor een watersportvakantie. Op beide parken verblijf je in een luxe en modern ingerichte vakantievilla aan het water. Bij MarinaParken is het ultiem genieten. Wanneer mogen wij jou verwelkomen?

 

Sfeerimpressie van een watersportvakantie bij MarinaParken ⤵ 

Genieten van je watersportvakantie

Watersporten tijdens je vakantie? Dat kan bij MarinaParken als geen ander. Met haar unieke locaties aan de Rijnbandijk bij Maurik en de Loosdrechtse Plassen zijn deze kleinschalige parken ideaal voor mensen die op watersportvakantie in Nederland willen. Naast het vakantiepark aan de Nederrijn bevindt zich een waterskivereniging waar je kunt wakeboarden en waterskiën. Toch liever een andere watersport beoefenen tijdens je vakantie? Ook dat is mogelijk! Zo kun je bijvoorbeeld ook surfen, suppen, een bootje varen en nog veel meer. Als je even niet actief wilt zijn kun je heerlijk ontspannen op een van de strandjes rondom de wateren of in je luxe huisje aan het water. Wanneer kom jij je watersportvakantie vieren bij MarinaParken?

MarinaParken in het kort

  • Unieke triple A-locaties
  • Exclusieve en duurzame villa's
  • Direct gelegen aan het water
  • Volop watersport aanbod
  • Het hele jaar plezier voor jong en oud
  • Fiets- en wandelroutes in de omgeving
  • Duurzame en zuinige vakantiehuizen
 

Ontdek onze vakantieparken⤵

MarinaPark Bad Nederrijn
Nederland - Gelderland

 
 
 

Faciliteiten bij MarinaParken in Gelderland en Noord-Holland

MarinaParken biedt onvergetelijke vakanties aan voor jong en oud! Zo kun je fietsen en e-choppers huren waarmee je de adembenemende omgeving kunt ontdekken. Voor de kids is er een gaaf speeltoestel te vinden op het park in Maurik, in Loosdrecht is elk recreatieve strand voorzien van een speeltuin. Daarnaast zijn de parken ook geschikt voor een échte visvakantie, ga jij voor je record vangst? De omgeving van de parken bieden veel gezellige horecagelegenheden en terrassen. Maak herinneringen voor het leven tijdens je vakantie aan het water in Gelderland of Noord-Holland! Waar kunnen we jou verwelkomen?

 
 

Dit vroegen eerdere gasten ons 

Welke watersporten kan ik beoefenen?

De ideale watersportvakantie boek je bij MarinaParken. Wij hebben vakantieparken aan de Nederrijn en de Loosdrechtse Plassen waar veel watersport mogelijkheden zijn zoals waterskiën, zeilen, kanoën, suppen en nog veel meer uitdagende activiteiten op het water! Na een dag vol watersport kun je heerlijk genieten in je luxe vakantiehuis aan het water.

Waar huur ik een vakantiehuis aan het water?

Dat doe je bij MarinaParken! Wij hebben een ruim aanbod in luxe vakantiehuizen aan het water op onze kleinschalige parken in Maurik en Loosdrecht. Of je nu een weekend langs wilt komen of een hele week. Onze parken zijn ideaal voor een actieve watersportvakantie in Nederland. Wanneer mogen wij jou verwelkomen?