MarinaParken
MarinaPark Bad Nederrijn

Kampeerplaats

MarinaPark Bad Nederrijn

Nederland - Gelderland
MarinaPark Bad Nederrijn biedt je de mogelijkheid om vakantie te vieren in een luxe, duurzame vakantievilla gelegen aan het water in de prachtige Betuwe.
Beschikbaarheid en prijs
 

Locatie

MarinaPark Bad Nederrijn, Maurik
 

Voorzieningen

Algemeen

 1. Gratis WiFi
 2. Laadpaal
 3. Parkeergelegenheid
 4. Elektra aansluiting
 5. Waterpunten
 6. Wasserette

Locatie

 1. Betuwe

Keuken

 1. Brasserie de Loswal

Buiten

 1. Aan het water
 

Omschrijving

Een heerlijke plek om te vertoeven. Het terrein is 8 hectaren groot, maar heeft slechts 53 kampeerplaatsen.

Bij aankomst op onze camping aan het water komt het vakantiegevoel je al tegemoet. Verwacht een heerlijk relaxte vakantie aan het water, waar je naast bootje varen onder andere ook kunt fietsen, zwemmen, kanoën en vissen. Bovendien geniet je op de camping van veel privacy. 

MarinaPark Bad Nederrijn ligt dicht bij de Utrechtse Heuvelrug, Kasteel Amerongen en de historische plaatsen Wijk bij Duurstede, Culemborg en Buren. Onderweg geven de kronkelende dijkjes een prachtige weidse blik op het gebied tussen de rivieren. Op onze camping vind je Brasserie de Loswal met een eigentijdse keuken en een snackcounter. Op het riante terras kijk je uit over de jachthaven. Het sanitair voldoet aan de hoge eisen welke gasten tegenwoordig stellen aan een comfortabel verblijf. Kortom, het niveau is van een dusdanig hoog gehalte dat het hier goed toeven is. Wij verwelkomen je graag op ons park en of in de jachthaven! 

Goed om te weten:

 • Inclusief 6 Ampère elektra 
 • Exclusief toeristenbelasting € 1.29 p.p.p.n.
 • Kampeerplaatsen tussen de 40 a 45m2
 • Honden zijn toegestaan
 • Het is niet toegestaan om een elektrische auto op te laden bij je kampeerplaats. Het laden van een elektrische auto is wel mogelijk bij de zones van de laadpalen
 • Parkeren van auto's kan op het afgesloten parkeerterrein aan de overkant van de dijk
 • Aanleggen van een boot is mogelijk in één van de 3 jachthavens
 • Seizoen 2024 heeft ook nog 2 vrije seizoensplaatsen. Seizoen loopt van 1 april tot en met 31 oktober. Het tarief bedraagt € 3.350,- per seizoensplek. Dit is inclusief 6 personen en 6 Ampère elektra inclusief 500 kWh vrij. Meerverbruik à € 0,40 p/kWh, exclusief toeristenbelasting.

* Aan de getoonde beelden kunnen geen rechten worden ontleend.