MarinaParken
MarinaPark Bad Nederrijn

Kampeerplaats

MarinaPark Bad Nederrijn

Nederland - Gelderland
MarinaPark Bad Nederrijn biedt je de mogelijkheid om vakantie te vieren in een luxe, duurzame vakantievilla gelegen aan het water in de prachtige Betuwe.
 • Volop watersport mogelijkheden
 • Direct gelegen aan de Nederrijn
Beschikbaarheid en prijs
 

Locatie

MarinaPark Bad Nederrijn, Maurik
 

Voorzieningen

Algemeen

 1. Wasserette
 2. Huisdiervriendelijk
 3. Waterpunten
 4. Speeltuin
 5. Elektra aansluiting
 6. Parkeergelegenheid
 7. Gratis WiFi
 8. Direct gelegen aan de Nederrijn
 9. Volop watersport mogelijkheden

Locatie

 1. Betuwe

Keuken

 1. Brasserie de Loswal

Buiten

 1. Aan het water
 

Omschrijving

Een heerlijke plek om te vertoeven. Het terrein is 8 hectaren groot, maar heeft slechts 53 kampeerplaatsen, wat veel privacy geeft!

Verblijf op onze prachtige camping in het hart van de Betuwe. Door de ligging van onze camping ben je verzekerd van rust in een mooie omgeving. Alle kampeerplaatsen hebben uitzicht op het water of de jachthaven. 

De voorzieningen op de camping en van de jachthaven voldoen aan de eisen die je mag verwachten bij een comfortabel verblijf. Bovendien beschikt elke kampeerplaats over een 6 Ampère elektra aansluiting en kan gebruik gemaakt worden van diverse sanitaire voorzieningen. 

Vanaf de camping kun je genieten van het water en de natuur. Met een boot(je) het water op, een heerlijke wandeling of een fietstochtje maken over de kronkelende dijken ligt in het verschiet. Uiteraard kun je ook in onze haven een ligplaats reserveren.