MarinaParken
Residentie Nieuw Loosdrecht
Ultiem genieten!
family-time
Marinaparken Loosdrecht
Ultiem genieten!
Villa Maritiem Maurik
Residentie Nieuw Loosdrecht
Vriendinnen vakantie
Residentie Bloemendaal

Beoordelingen

Last minute deals
Tot 20% korting op je verblijf!

Beoordelingen van onze gasten

Onderstaande is een selectie van reviews van de afgelopen jaren. 

845 beoordelingen
  1. 8,6

    The accomodation was very comfortable, clean. This is our second stay. This time the view was very nice as the villa was situated slightly on higher land. We like the interior design. Each room has a flat screen TV. Internet was really fast 5G. Service was prompt as well. Overall, we could relax, chill with our children without much worry. Also Maurik is quite centrally located, with around 40 - 60mins drive we could arrive to another town for sightseeing. Looking forward to return again.

    Juli 2024 - Hsien H. verbleef in Villa Maritiem 4 persoons op MarinaPark Bad Nederrijn

  2. 9,2

    Die Unterkunft war ordentlichen und alles Notwendige lag bei Ankunft gut ersichtlich bereit. Der Park ist gepflegt und bietet reichlich Möglichkeiten zur Beschäftigung. In der Umgebung gibt es viele Ausflugsziele. Gerade mit Kindern ist der Park sehr zu empfehlen.

    Juli 2024 - Justine A. verbleef in Villa Maritiem 4 persoons - Aan het water op MarinaPark Bad Nederrijn

  3. 9,5

    Uns hat der Aufenthalt sehr gut gefallen. Die Bilder entsprechen auch der Realität. Sehr modern und großzügig geschnittene Bungalows. Sehr nette und sympathische Mitarbeiter. TOP!

    Juli 2024 - Alexander P. verbleef in Villa Maritiem 4 persoons op MarinaPark Bad Nederrijn

  4. 9,9

    Alles was perfect!

    Juli 2024 - Mohan V. verbleef in Villa Maritiem 4 persoons - Aan het water op MarinaPark Bad Nederrijn

  5. 9,7

    Das Haus war sehr schön und hell. Der Blick auf den See ist traumhaft!

    Juli 2024 - Miriam D. verbleef in Villa Nautica 4 persoons op MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht

  6. 9,2

    Genoten van park, inrichting huisje en bovenal het uitzicht. Ligging is uitstekend om veel in de omgeving te zien.

    Juli 2024 - A.C. P. verbleef in Villa Maritiem 4 persoons - Aan het water op MarinaPark Bad Nederrijn

  7. 10

    Es war alles so, wie man es sich wünscht. Die Anlage, Unterkunft und Umgebung sind super. Nebenbei hat auch das Wetter gepasst.

    Juli 2024 - Michael G. verbleef in Villa Maritiem 4 persoons - Aan het water op MarinaPark Bad Nederrijn

  8. 9,7

    Wat werden we vriendelijk ontvangen, dat voelt erg welkom!!! Dan het huisje ,Alles maar dan ook alles was aanwezig en dan ook netjes .En heb je iets niet dan 1 mail en het is er ,want het wordt direct gebracht . De aankleding van het huisje ziet er niet alleen op de foto,s mooi uit ,,,,,,,nee het is echt mooi en zeer zeker van deze tijd. De bedden liggen heerlijk en de badkamer erg mooi. Voor mij dit alles erg belangrijk .Wij hadden ook prachtig uitzicht dus als het weer iets minder is voel je je niet gelijk opgesloten . Met warm weer leuk terras .Nu dit lijk bijna te mooi om waar te zijn. maar ik ben best kritisch en dus dit is wat ik er van denk. Komen zeker terug .

    Juli 2024 - Yvonne K. verbleef in Villa Maritiem 4 persoons op MarinaPark Bad Nederrijn

  9. 8,2

    De rust en de ligging van de huisjes aan het water.

    Juli 2024 - Marcia H. verbleef in Villa Maritiem 4 persoons - Aan het water op MarinaPark Bad Nederrijn

  10. 9,7

    Sehr gut , geschmackvoll eingerichtetes Haus und sehr gepflegt , das Angebot der Fahrräder haben wir nicht genutzt , daher kann ich dazu keine Bewertung abgeben

    Juli 2024 - Mirka A. verbleef in Villa Nautica 4 persoons op MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht

845 beoordelingen
8,8

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,8.

Bekijk hier de beoordelingen per park ⤵