MarinaParken
Camping aan het water

Camping

  • Unieke locatie in het hart van de Betuwe
  • Kamperen aan het water
  • Direct gelegen aan de Nederrijn
  • Kampeerplaatsen en Trekkershutten

Camping aan het water

Bij aankomst op onze camping aan het water komt het vakantiegevoel je al tegemoet. Verwacht een heerlijk relaxte vakantie aan het water, waar je naast bootje varen onder andere ook kunt fietsen, zwemmen, kanoën en vissen. Bovendien geniet je op de camping van veel privacy. Heb je geen eigen kampeermiddel maar wil je wel graag op de camping staan? Bekijk dan eens onze trekkershutten!

Seizoen 2023 is helaas volgeboekt. Je kunt jezelf op de wachtlijst plaatsen voor seizoen 2024 door op onderstaande link te klikken en je gegevens in te vullen.

Inschrijven voor 2024

Kamperen(2)

Vanaf
€ 72
1 nacht
2 personen

Trekkershut

MarinaPark Bad Nederrijn, Maurik
4Nee
  • Buitenterras
  • Uitzicht op het water

Kampeerplaats

MarinaPark Bad Nederrijn, Maurik
6Ja
  • Aan het water
 
 
 

Bekijk onze speciale kampeerarrangementen

Kampeer voordelig voor langere tijd bij ons!
 

Kamperen in de natuur

MarinaPark Bad Nederrijn ligt dicht bij de Utrechtse Heuvelrug, Kasteel Amerongen en de historische plaatsen Wijk bij Duurstede, Culemborg en Buren. Onderweg geven de kronkelende dijkjes een prachtige weidse blik op het gebied tussen de rivieren. Op onze camping vind je Brasserie de Loswal met een eigentijdse keuken en een snackcounter. Op het riante terras kijk je uit over de jachthaven.

Het sanitair voldoet aan de hoge eisen welke gasten tegenwoordig stellen aan een comfortabel verblijf. Kortom, het niveau is van een dusdanig hoog gehalte dat het hier goed toeven is. Wij verwelkomen je graag op ons park en of in de jachthaven!