1. Unieke locatie in het hart van de Betuwe
 2. Kamperen aan het water
 3. Direct gelegen aan de Nederrijn
 4. Kampeerplaatsen en Trekkershutten

Camping aan het water

Bij aankomst op onze camping aan het water komt het vakantiegevoel je al tegemoet. Verwacht een heerlijk relaxte vakantie aan het water, waar je naast bootje varen onder andere ook kunt zwemmen, kanoën en vissen. Bovendien geniet je op de camping van veel privacy. Heb je geen eigen kampeermiddel maar wil je wel graag op de camping staan? Bekijk dan eens onze trekkershutten!

Kamperen(2)

Vanaf
€ 54
1 nacht
2 personen

Trekkershut

MarinaPark Bad Nederrijn, Maurik
4Nee

  Kampeerplaats

  MarinaPark Bad Nederrijn, Maurik
  6Ja
  • Aan het water
   
   
   

  Bekijk onze speciale kampeerarrangementen

  Kampeer voordelig voor langere tijd bij ons!
   

  Kamperen in de natuur

  MarinaPark Bad Nederrijn ligt dicht bij de Utrechtse Heuvelrug, Kasteel Amerongen en de historische plaatsen Wijk bij Duurstede, Culemborg en Buren. Onderweg geven de kronkelende dijkjes een prachtige weidse blik op het gebied tussen de rivieren. Op onze camping vind je Brasserie de Loswal met een eigentijdse keuken en een snackcounter. Op het riante terras kijk je uit over de jachthaven.

  Het sanitair voldoet aan de hoge eisen welke gasten tegenwoordig stellen aan een comfortabel verblijf. Kortom, het niveau is van een dusdanig hoog gehalte dat het hier goed toeven is. Wij verwelkomen je graag op ons park en of in de jachthaven!