MarinaParken

Jachthaven

  • Modern aangelegde steigers
  • Water- en elektra faciliteiten
  • Vuilwaterstation en trailerhelling
  • Geschikt voor boten van 4 tot ruim 25 meter

Eigen jachthavens met 300 plekken

MarinaPark Bad Nederrijn beschikt over 3 prachtige jachthavens met 300 ligplaatsen. De jachthavens bieden het gehele jaar plaats aan boten van 4 tot 25 meter. De havens zijn modern aangelegd en de steigers zijn voorzien van water- en elektrafaciliteiten en een trailerhelling.

Naast vaste ligplaatshouders zijn uiteraard ook passanten van harte welkom! Tijdens het verblijf in de jachthaven kun je gebruik maken van de veelzijdige voorzieningen. Denk hierbij aan de luxe sanitair gebouwen, wasserette, gratis WIFI, een vuilwaterstation, een gezellige brasserie en een supermarkt op loopafstand in het dorp Maurik. Kortom; van alle gemakken voorzien en dus ultiem genieten!

Locatie

De jachthavens liggen op een unieke locatie met veel uitvaarmogelijkheden. Vanuit de jachthaven kun je verschillende vaarroutes volgen langs vele leuke karakteristieke dorpjes zoals Wijk bij Duurstede en Amerongen of juist naar grotere steden zoals Arnhem en Utrecht.

Stalling

In de winterperiode uw boot liever overdekt stallen? Geen probleem. Wij bieden de mogelijkheid om je boot en trailer gedurende het hele jaar in onze stalling te plaatsen. 

Voor alle mogelijkheden kun je contact opnemen via lobbybadnederrijn@marinaparken.nl.

 
Boek je vakantie aan onze jachthavens
 
Aanvraag versturen

Aanvraag ligplaats

Vraag vrijblijvend informatie op voor een verblijf op onze jachthaven. Na het invullen van onderstaand formulier zullen we zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Informatie over je boot

Gewenste verblijfsperiode

Sfeerimpressie van onze jachthaven