MarinaParken

Jachthaven

  • Modern aangelegde steigers
  • Water- en elektra faciliteiten
  • Vuilwaterstation en trailerhelling
  • Geschikt voor boten van 4 tot ruim 25 meter

Eigen jachthavens met 300 plekken

MarinaPark Bad Nederrijn beschikt over 3 prachtige jachthavens met 300 ligplaatsen. De jachthavens bieden het gehele jaar plaats aan boten van 4 tot 25 meter. De havens zijn modern aangelegd en de steigers zijn voorzien van water- en elektrafaciliteiten en een trailerhelling.

Prijzen 2023:
Ligplaatsen t/m 5 meter € 110,- per m1 plus 5% milieuheffing.
Ligplaatsen groter dan 5 meter € 120,- per m1 plus 5% milieuheffing.

Naast vaste ligplaatshouders zijn uiteraard ook passanten van harte welkom! Tijdens het verblijf in de jachthaven kun je gebruik maken van de veelzijdige voorzieningen. Denk hierbij aan de luxe sanitair gebouwen, wasserette, stalling- en opslagruimte, gratis WIFI, een vuilwaterstation, een gezellige brasserie en een supermarkt op loopafstand in het dorp Maurik. Kortom; van alle gemakken voorzien en dus ultiem genieten. 

Locatie

Behalve de mooie vaarroutes op de Nederrijn is er rondom de Rijn meer dan genoeg te beleven! Het landschap is namelijk zeer gevarieerd, omdat het zich tussen de vlakke Betuwe en de Utrechtse Heuvelrug bevindt. Tussen de vele strandjes, kribben en groene landschappen valt u van de ene in de andere verbazing.

In de omgeving van Maurik bevinden zich tal van bossen op heuvels. Wat de omgeving nog unieker maakt zijn de twee stuwen die hier bij Driel en bij Amersongeren te vinden zijn. U waant zich hierdoor in een andere wereld!

De Nederrijn heeft vrijwel altijd te maken met een heerlijke stroming, wat het varen erg aangenaam maakt. De overgang van de Nederrijn naar Lek ligt bij de aftakking van de Kromme Rijn, direct ten westen van Wijk bij Duurstede.

Stalling

In de winterperiode uw boot liever overdekt stallen? Geen probleem. Wij bieden de mogelijkheid om je boot, trailer of caravan in onze stalling te plaatsen. 

Winterstalling (oktober 2023 tot april 2024) 

€ 35,- per m2
€ 45,- per m2 op kar, bokken, dus niet verrijdbaar

Minimumtarief € 315,- (9 m2)

Voor het huren van een plek in onze stalling kun je contact opnemen via lobbybadnederrijn@marinaparken.nl.

 
 

Aanvraag ligplaats

Vraag vrijblijvend informatie op voor een verblijf op onze jachthaven. Na het invullen van onderstaand formulier zullen we zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Informatie over je boot
Gewenste verblijfsperiode
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Eigen jachthaven met 300 plekken

MarinaPark Bad Nederrijn beschikt over 3 prachtige jachthavens met totaal 300 ligplaatsen. De jachthaven biedt het gehele jaar plaats aan boten van 4 tot 25 meter. De havens zijn modern aangelegd en de steigers zijn voorzien van water- en elektrafaciliteiten en een trailerhelling.

Overzicht:
Ligplaatsen t/m 5 meter € 110,- per m1 plus 5% milieuheffing.
Ligplaatsen groter dan 5 meter € 120,- per m1 plus 5% milieuheffing.

Elektra: via Euro-automaat 6 ampère € 0,50
Meteraansluiting 10 ampère (100 kWh) € 40,00 (meerverbruik € 0,40 per kWh)

Naast vaste ligplaatshouders zijn uiteraard ook passanten van harte welkom! Tijdens je verblijf in de jachthaven kun je gebruik maken van de veelzijdige voorzieningen. Denk hierbij aan de luxe sanitair gebouwen, wasserette, gratis WIFI, een vuilwaterstation, een gezellige brasserie en een supermarkt op loopafstand in het dorp Maurik. Kortom; van alle gemakken voorzien en dus ultiem genieten!

Locatie

Behalve de mooie vaarroutes

Stalling

In de winterperiode je boot liever overdekt stallen? Geen probleem. Wij bieden de mogelijkheid om je boot en trailer gedurende de winterperiode in onze stalling te plaatsen. 

Winterstalling (oktober 2023 tot april 2024) 

€ 35,- per m2
€ 45,- per m2 op kar, bokken, dus niet verrijdbaar.

Minimumtarief: € 315,- (9 m2)

Voor reserveren van stallingsruimte kun je contact opnemen via de lobby.

De Blauwe Vlag 

De Blauwe Vlag is een internationale milieuonderscheiding, die jaarlijks wordt toegekend aan stranden en jachthavens. De Blauwe Vlag is een erkenning voor de inspanningen die het strand of de jachthaven levert op het vlak van milieu- en duurzaamheidsmanagement, veiligheid, waterkwaliteit, bewustmaking en educatie, en afvalpreventie en -sortering. Ze moeten hierbij aan diverse criteria voldoen.

Ook MarinaPark Bad Nederrijn beschikt al jaren over deze onderscheiding. In Nederland zijn ca. 130 jachthavens erkend met de Blauwe Vlag.

Het doel van het Blauwe Vlag programma is om overheden, ondernemers en recreanten blijvend te betrekken bij de zorg voor schoon en veilig water, mooie natuur en een gezond milieu. Het mogen voeren van een Blauwe Vlag is een erkenning voor de inspanningen die de strandgemeente of jachthavenbeheerder op dit gebied heeft geleverd. Voor de toerist is de Blauwe Vlag internationaal het herkenning- en kwaliteitssymbool voor schone stranden met goede waterkwaliteiten veilige en schone jachthavens. 

Sfeerimpressie van onze jachthaven