MarinaParken

NIEUW! Vacature medewerker Receptie / Frontoffice

Last minute deals
Tot 20% korting op je verblijf!

 

Voor onze vakantieparken MarinaPark Residentie Bloemendaal in Vogelenzang en Residentie Nieuw Loosdrecht in Loosdrecht zijn wij per direct op zoek naar een frontoffice medewerker (receptionist) voor 16 tot 38 uur

Voor de functie voor ons vakantiepark/camping in Vogelenzang (gemeente Bloemendaal) zoeken wij iemand die 4 à 5 dagen (32-38 uur) per week beschikbaar is in een wisselend rooster. Dus ook in de weekenden en in vakantieperiodes. 

In Loosdrecht zoeken wij een frontoffice medewerker voor 2 dagen (16 uur) per week (oproepbasis).

Samen met jouw team van enthousiaste collega's weet je bij te dragen aan het vakantiegevoel van onze gast. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze gasten en verblijdt hen met jouw stralende lach.

Het beantwoorden van inkomende telefoongesprekken, het maken van reserveringen of meedenken in leuke animatie activiteiten behoort tot de taken. Je informeert onze gasten over de faciliteiten en mogelijkheden van het park en over de omgeving.

Wij bieden jou een mooie kans om jezelf volledig te ontwikkelen. Je leert zelfstandig te werken en hierbij een mooie stap te zetten naar jouw toekomst in de recreatie. Daarbij zijn er mogelijkheden tot baankansen in de toekomst. Je staat bij ons midden in het team en wij staan graag open voor jouw ideeën en kijk op zaken. Samen hebben wij als doel om jou uiteindelijk klaar te stomen om zelfstandig de receptie/lobby te kunnen draaien.

Over welke vaardigheden beschik jij?

Je houdt ervan om onze gasten te verrassen en doet er alles aan om een geweldige gastbeleving te creëren. Met jouw positieve en servicegerichte instelling kijk je ernaar uit om bij MarinaParken de volgende stap in je carrière te mogen zetten. Wij mogen ook veel buitenlandse gasten op ons park verwelkomen, kennis van de Duitse- en Engelse taal zou daarom fijn zijn. Zelfstandig en accuraat werken met een pro-actieve werkhouding is passend binnen de MarinaParken-cultuur. Ook sta je je mannetje in uitdagende situaties en ben je oplossingsgericht. 

Wat bieden wij jou?

Iedereen is een belangrijke schakel in ons relatief kleine team en dus word je overal bij betrokken. Wanneer jij hier tot je recht komt en de klik is er van beide kanten, hebben wij mogelijkheden tot doorgroeien en een vaste aanstelling in ons bedrijf. 

Arbeidsvoorwaarden:

  • Afhankelijk van jouw leeftijd, opleiding en ervaring bieden wij jou een marktconform salaris.
  • 8% vakantiegeld.
  • 25 vakantiedagen per jaar o.b.v. fulltime dienstverband.
  • Kilometervergoeding indien van toepassing.
  • Personeelskorting op een verblijf bij MarinaParken.

Ben jij enthousiast geworden? Neem dan contact met ons op met onze verhuurmanager chantalbakker@marinaparken.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.