MarinaParken

MarinaParken goes Bloemendaal!

MarinaParken breidt verder uit en koopt 3e vakantiepark.

MarinaParken is eigenaar geworden van Familiecamping Vogelenzang in de gemeente Bloemendaal (Noord-Holland). Deze camping zal worden ontwikkeld onder de naam MarinaPark Residentie Bloemendaal. Naast MarinaPark Bad Nederrijn in Maurik (geopend in 2021), Residentie Nieuw Loosdrecht in Loosdrecht (geopend in 2023) is de uitbreiding naar een derde park een feit.

Waar bevindt zich het nieuwe park?
MarinaParken biedt vakantieparken aan op bijzonder gelegen locaties aan- of nabij water. Het vakantiepark is gelegen op Landgoed Vogelenzang op korte afstand van de kust, in het dorp Vogelenzang, grenzend aan de Amsterdamse Waterleidingduinen; het grootste natuurgebied met het meest gevarieerde duinlandschap van het Nederlandse kustgebied.

Omgeving en centrale ligging
Bekende (bad)plaatsen als Bloemendaal, Haarlem, Zandvoort, Noordwijk en Katwijk bevinden zich in een straal van 15 kilometer van het park. Derhalve leent dit park zich uitermate voor een strandvakantie. Voor toeristen uit binnen- en buitenland is het vakantiepark zeer centraal gelegen. Verscholen in het groen, omringd door bos, weiden en midden in de schilderachtige Bollenstreek. Luchthaven Schiphol ligt op 15 minuten rijden en in 20 minuten bevindt men zich in Amsterdam.

Dichtbij gelegen bezienswaardigheden:

  • Circuit Zandvoort met o.a. jaarlijkse Formule-1
  • De Keukenhof
  • Attractiepark Duinrell
  • Madurodam
  • De Linnaeushof (Europa’s grootste speeltuin)
  • Bloemencorso (20 april)

Ontwikkeling van het park
De huidige camping zal grotendeels worden ontwikkeld. De eerste vakantiewoningen worden voor de zomer geplaatst en zijn reeds in de verkoop. Een deel van het park zal behouden blijven voor campinggasten.

Het park beschikt over een sportveld, een 25 meter openlucht zwembad, een kinderzwembad, een speeltuin, een lobby, een Brasserie met terras en een parkwinkel.

Door de diversiteit die deze omgeving biedt en de centrale ligging is MarinaPark Residentie Bloemendaal bereikbaar voor gasten van over de hele wereld in alle leeftijdscategoriën.

De website wordt binnenkort voorzien van meer informatie over dit te ontwikkelen project. Wilt u alvast informatie of een bezichtiging? Bel dan onze verkoopadviseur Harry Verbeucken op 085 0606763 of mail naar verkoop@marinaparken.nl

Updates over de voortgang zullen via onze social media kanalen (Facebook, Instagram en TikTok) en onze websites www.marinaparkenverkoop.nl en www.marinaparken.nl worden gedeeld. 

MarinaPark Residentie Bloemendaal
Vogelenzang
Zwembad