MarinaParken

Vacature stagiair Receptie / Frontoffice

Last minute deals
Tot 30% korting op je verblijf!

Vacature: stagiair Receptie/Frontoffice medewerker

Als frontoffice stagiair bij MarinaPark Bad Nederrijn kom jij te werken op een prachtig vakantiepark direct gelegen aan de Nederrijn in Maurik. Samen met jouw team van enthousiaste collega's weet je bij te dragen aan het vakantiegevoel van onze gast. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze gasten en verblijdt hen met jouw stralende lach.

Het beantwoorden van inkomende telefoongesprekken, het maken van reserveringen of meedenken in leuke marketingacties behoort tot de taken. Je informeert onze gasten over de faciliteiten en mogelijkheden van het park en de omgeving. Wij bieden jou een mooie kans om jezelf volledig te ontwikkelen. Je leert zelfstandig te werken en hierbij een mooie stap te zetten naar jouw toekomst in de recreatie. Daarbij zijn er mogelijkheden tot baankansen in de toekomst. Je staat bij ons midden in het team en wij staan graag open voor jouw ideeën en kijk op zaken. Samen hebben wij als doel om jou uiteindelijk klaar te stomen om zelfstandig de receptie/lobby te kunnen draaien.

Over welke vaardigheden jij?

Je houdt ervan om onze gasten te verrassen en doet er alles aan om een geweldige gastbeleving te creëren. Met jouw positieve en servicegerichte instelling kijk je ernaar uit om bij MarinaPark Bad Nederrijn de volgende stap in je carrière te mogen zetten. Wij mogen ook vele Duitse gasten op ons park verwelkomen, kennis van de Duitse taal zou fijn zijn. Dit is geen vereiste, is de taal je niet machtig zal je deze tijdens je stage doen verbeteren.

Wat biedt het leerbedrijf de student of werknemer?

Wij bieden jou een enthousiaste en veilige werkomgeving. Jij staat als stagiair midden in het team en wordt ook overal bij betrokken. Wanneer jij hier tot je recht komt en de klik is er van beide kanten, hebben wij mogelijkheden tot doorgroeien en een vaste aanstelling in ons bedrijf.

Ben jij enthousiast geworden? Neem dan contact met ons op via lobbybadnederrijn@marinaparken.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.