MarinaParken
Pasen bij MarinaParken

Pasen

 • Luxe villa's
 • Stijlvol ingericht
 • Aan het water

Pasen bij MarinaParken

Wil je een gezellig weekendje weg met Pasen? Kies dan voor een vakantiehuis bij MarinaParken. De villa's zijn sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien. Ze zijn geschikt voor 2, 4 of 6 personen, ideaal voor een uitje met het gezin. Daarnaast hebben wij ook Tiny River Houses voor 2 personen met hangmat en een knusse tuin. Geniet van luxe en comfort midden in de natuur. De vakantiehuizen liggen aan het water en daarom kunnen wateractiviteiten niet ontbreken. Ga een dagje varen op de Nederrijn met je eigen boot of huur bij ons een sloep en ontdek de prachtige natuur. Liever de natuur te voet of op de fiets ontdekken? Volg dan één van de mooie wandel- of fietsroutes. Genieten gaat zeker goed komen tijdens Pasen bij MarinaParken!

✔ Kies zelf je villa en plek uit en maak een voorkeursboeking

Vind jouw ideale verblijf tijdens Pasen ⤵

 
 

To do's in de omgeving ⤵

  Dagje dierentuin

  Bezoek Ouwehands Dierenpark en sta neus aan neus met de ijsberen of ga op avontuur in het Berenbos. Of ontdek Burgers' Zoo en bewonder de gieren in de woestijn of de overdekte jungle.

  Actieve uitjes

  Zin in een actief uitje? Sla samen een balletje op de midgetgolfbaan. Of probeer eens voetgolf: een uitdagende en hilarische combinatie van voetbal en golf. Weet jij te winnen?

  Wandelen en fietsen

  In de directe omgeving van ons vakantiepark kun je diverse prachtige fiets- en wandelroutes maken. Verken de Betuwe en ontdek de mooiste plekjes! Vraag onze lobby om meer informatie.