MarinaParken
Jachthaven

Jachthaven

Op het park

Eigen jachthaven met 300 plekken

MarinaPark Bad Nederrijn beschikt over 3 prachtige jachthavens met totaal 300 ligplaatsen. De jachthaven biedt het gehele jaar plaats aan boten van 4 tot 25 meter. De havens zijn modern aangelegd en de steigers zijn voorzien van water- en elektrafaciliteiten en een trailerhelling.

Overzicht havenprijzen:
Ligplaatsen t/m 5 meter:
€ 110,- per m1 plus 5% milieuheffing.
Ligplaatsen groter dan 5 meter:
€ 120,- per m1 plus 5% milieuheffing.
Boot/trailerhelling:
Boten met vaste ligplaatsen: gratis.
Overig gebruik: € 20,- per dag.
Hellingpas: € 200,- voor een kalenderjaar.
Ligplaats passanten: € 20,- per dag/nacht.


Tijdens je verblijf in de jachthaven kun je gebruik maken van de veelzijdige voorzieningen. Denk hierbij aan de luxe sanitair gebouwen, wasserette, gratis WIFI, een vuilwaterstation, een gezellige brasserie en een supermarkt op loopafstand in het dorp Maurik. Kortom; van alle gemakken voorzien en dus ultiem genieten!

Locatie

Behalve de mooie vaarroutes op de Nederrijn is er rondom de Nederrijn meer dan genoeg te beleven! Het landschap is namelijk zeer gevarieerd, omdat het zich tussen de vlakke Betuwe en de Utrechtse Heuvelrug bevindt. Tussen de vele strandjes, kribben en groene landschappen valt u van de ene in de andere verbazing.

In de omgeving van Maurik bevinden zich tal van bossen op de heuvels. Wat de omgeving nog unieker maakt zijn de twee stuwen die hier bij Driel en bij Amerongen te vinden zijn. U waant zich hierdoor in een hele andere wereld!

De Nederrijn heeft vrijwel altijd te maken met een heerlijke stroming, wat het varen erg aangenaam maakt. De overgang van de Nederrijn naar Lek ligt bij de aftakking van de Kromme Rijn, direct ten westen van Wijk bij Duurstede.

Stalling

In de winterperiode je boot liever overdekt stallen? Geen probleem. Wij bieden de mogelijkheid om je boot en trailer gedurende het hele jaar in onze stalling te plaatsen. 

Voor alle mogelijkheden kun je contact opnemen via de lobby.

De Blauwe Vlag 

De Blauwe Vlag is een internationale milieuonderscheiding, die jaarlijks wordt toegekend aan stranden en jachthavens. De Blauwe Vlag is een erkenning voor de inspanningen die het strand of de jachthaven levert op het vlak van milieu- en duurzaamheidsmanagement, veiligheid, waterkwaliteit, bewustmaking en educatie, en afvalpreventie en -sortering. Ze moeten hierbij aan diverse criteria voldoen.

Ook MarinaPark Bad Nederrijn beschikt al jaren over deze onderscheiding. In Nederland zijn ca. 130 jachthavens erkend met de Blauwe Vlag.

Het doel van het Blauwe Vlag programma is om overheden, ondernemers en recreanten blijvend te betrekken bij de zorg voor schoon en veilig water, mooie natuur en een gezond milieu. Het mogen voeren van een Blauwe Vlag is een erkenning voor de inspanningen die de strandgemeente of jachthavenbeheerder op dit gebied heeft geleverd. Voor de toerist is de Blauwe Vlag internationaal het herkenning- en kwaliteitssymbool voor schone stranden met goede waterkwaliteiten veilige en schone jachthavens. 

 

Aanvraag ligplaats

Vraag vrijblijvend informatie op voor een ligplaats in onze haven tijdens je verblijf of een jaarplaats. Na het invullen van onderstaand formulier zullen we zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Informatie over je boot
Gewenste verblijfsperiode
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
 

Meer Op het park