MarinaParken
Kamperen

Camping in Maurik

Last minute deals
Tot 20% korting op je verblijf!
  • Ruime kampeerplaatsen aan het water
  • Unieke locatie in het hart van de Betuwe
  • Direct gelegen aan de Nederrijn

Kamperen aan het water in Maurik

Bij aankomst op onze camping aan het water komt het vakantiegevoel je al tegemoet. Verwacht een heerlijk relaxte vakantie aan het water, waar je naast bootje varen onder andere ook kunt fietsen, zwemmen, kanoën en vissen. Bovendien geniet je op de camping van veel privacy. Heb je geen eigen kampeermiddel maar wil je wel graag op de camping staan? Bekijk dan eens onze trekkershutten!

Seizoen 2024 heeft nog 2 vrije kampeerplaatsen. Het tarief 2024 bedraagt € 3.350,-. per seizoensplek. Dit is inclusief 6 personen en 6 Ampère elektra inclusief 500 kWh vrij. Meerverbruik à € 0,40 p/kWh, exclusief toeristenbelasting.  

Kamperen in de natuur

MarinaPark Bad Nederrijn ligt dicht bij de Utrechtse Heuvelrug, Kasteel Amerongen en de historische plaatsen Wijk bij Duurstede, Culemborg en Buren. Onderweg geven de kronkelende dijkjes een prachtige weidse blik op het gebied tussen de rivieren. Op onze camping vind je Brasserie de Loswal met een eigentijdse keuken en een snackcounter. Op het riante terras kijk je uit over de jachthaven. Het sanitair voldoet aan de hoge eisen welke gasten tegenwoordig stellen aan een comfortabel verblijf. Kortom, het niveau is van een dusdanig hoog gehalte dat het hier goed toeven is. Wij verwelkomen je graag op ons park en of in de jachthaven!