MarinaParken
Vakantiehuis Loosdrechtse Plassen

Vakantiehuis aan de Loosdrechtse Plassen

  • Luxe vakantievilla's aan het water
  • Direct aan de Loosdrechtse Plassen
  • Vakantievilla met aanlegsteiger

Geniet in een vakantiehuis aan de Loosdrechtse Plassen

Ben je op zoek naar een vakantie aan het water, maar dan wel in eigen land? Dan ben je bij de Loosdrechtse Plassen gegarandeerd aan het juiste adres! De Loosdrechtse Plassen maken deel uit van de Vechtplassen en bestaan uit vijf verschillende plassen die door dijken en eilanden van elkaar gescheiden zijn. Deze plassen liggen in het meest zuidoostelijke deel van de Nederlandse provincie Noord-Holland. De Loosdrechtse Plassen zijn de perfecte uitvalsbasis voor het échte vakantiegevoel, en dat gewoon in Nederland! Of je nu wilt vissen of een watersport wilt beoefenen, tijdens je vakantie aan de Loosdrechtse Plassen is het allemaal mogelijk.

 

Vakantiehuis huren op MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht

Voor een fijne vakantie naar de Loosdrechtse Plassen ben je bij MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht aan het juiste adres! De luxe vakantievilla's zijn gelegen op een vakantiepark aan de Nieuw Loosdrechtsedijk. Hier kun je genieten van een luxe, vrijstaande vakantiehuis aan de Loosdrechtse Plassen. Het exclusieve, kleinschalige park met nieuwe villa's is gelegen op een prachtige locatie omringd door water. Elke villa heeft uitzicht op het water met veel privacy en ruimte rondom de villa. Gegarandeed een fijn verblijf tijdens je vakantie aan de Loosdrechtse Plassen

Villa Nautica 4 persoons

 
 
    Luxe vakantievilla's aan het water
    Watersporten, zwemmen en bootje varen
    Recreatieve stranden rondom de plas

Wat is er te doen op en rondom de Loosdrechtse Plassen?

Voor een veelzijdige vakantie aan de Loosdrechtse Plassen moet je bij MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht zijn. Hier kun je het hele jaar door genieten van de leukste activiteiten en watersporten. Afkoelen tijdens de warme dagen kan door een verfrissende duik te nemen in de wateren van de plassen. De eilanden Markus Pos en Meent zijn eilanden met een toiletgebouw, zwemstrand en speeltoestellen. Wil je graag optimaal genieten en met een bootje over de Loosdrechtse Plassen varen? Bij de Loosdrechtse Plassen zitten meerdere verhuurders die je kunnen voorzien van een sloep of motorboot. Wil je de omgeving ontdekken en met de fiets op pad gaan? Rondom de Loosdrechtse Plassen zijn genoeg mooie fietsroutes te vinden!

 

Hier kun je Marinapark in Loosdrecht vinden 

Verblijf in een luxe villa aan het water

 

Dit is wat eerdere gasten ons vroegen

Kun je veilig zwemmen in de Loosdrechtse Plassen?

De Loosdrechtse Plassen zijn perfect om een verfrissende duik te nemen. Het water is ongeveer twee meter diep en de bodem bestaat uit veen en is vrij troebel. Rondom de Loosdrechtse Plassen zijn voldoende eilanden te vinden om heerlijk te zonnen en het water in te lopen. Vanaf de boot mag je in sommige gebieden ook het water in.

Hoe hard mag je varen op de Loosdrechtse Plassen?

Op de Loosdrechtse Plassen is het maximale snelheidslimiet dat je met de boot mag varen 12 km/uur, dit geldt voor het open water. Binnen honderd meter van een oever mag je nooit harder dan 6 km/uur varen. Langs de waterlijn staat het snelheidslimiet vaak duidelijk aangegeven.