MarinaParken
Hemelvaart bij MarinaParken

Vier Hemelvaart aan het water

  • Luxe vakantievilla's in een waterrijke omgeving
  • In Loosdrecht of Maurik
  • Prachtige wandel- en fietsroutes

Een onvergetelijk weekend eropuit met Hemelvaart

Toe aan een mini-break tijdens Hemelvaart? Laat je betoveren door één van onze MarinaParken. Bij onze locaties in Noord-Holland en Gelderland staan rust, water, luxe en natuur centraal. Overdag kun je jezelf onderdompelen in toffe watersporten, ontspannende wandelingen en heerlijke fietstochten, terwijl je 's avonds lekker kunt relaxen in je eigen luxe villa aan het water. Tijdens een dagje uit kun je de adembenemende natuur van de Betuwe of de Loosdrechtse Plassen ontdekken. We verwelkomen je graag tijdens Hemelvaart!

Zoek jouw droomvilla tijdens Hemelvaart ⤵

Tips tijdens Hemelvaart ⤵

Hemelvaart: lekker genieten van een paar extra vrije dagen. Het is de perfecte gelegenheid om er even tussenuit te gaan. Of je nu het Hemelvaartweekend wilt doorbrengen bij MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht of bij MarinaPark Bad Nederrijn; beide parken bieden talloze mogelijkheden voor activiteiten tijdens je mini-vakantie. We delen graag enkele tips met je:

Wat te doen in Loosdrecht?

Loosdrecht staat natuurlijk bekend om de Loosdrechtse Plassen, misschien wel de bekendste Vechtplassen. Watersport, rust en stilte; dat vind je hier. Ideaal voor fietsers en wandelaars. Tijdens Hemelvaart kun je varen op de Loosdrechtse Plassen, vissen, wandelen en fietsen. Maar ook een bezoek aan de historische stad Utrecht mag niet ontbreken. Of strijk neer op een gezellig terrasje in Breukelen, Loenen aan de Vecht of Nieuw-Loosdrecht.

 
 
 

Wat te doen in Maurik? 

Maurik is een gezellig dorp in de Betuwe en kent een mooi centrum met een gevarieerd winkel- en horeca aanbod. Tijdens Hemelvaart raden wij u zeker aan om een bezoek te brengen aan de Utrechtse Heuvelrug; een populaire fiets- en wandelregio met vele mooie en unieke plekken. Voor tips kun je terecht bij onze lobby. Daarnaast staat de omgeving van Maurik ook bekend om haar watersportmogelijkheden; van varen, vissen en kanoën tot waterskiën en zeilen.

 
 
 

Verblijven bij MarinaParken

Jouw verblijf tijdens Hemelvaart bij MarinaParken staat gelijk aan zorgeloos genieten te midden van de natuur. Je overnacht in een exclusieve vakantievilla aan het water of met zicht op het water. Onze villa's, geschikt voor maximaal 6 personen, bieden alle gemakken die je nodig hebt. Denk aan een volledig uitgeruste keuken met vaatwasser, een moderne badkamer met regendouche en en een gezellige woonkamer met een flatscreen TV. Bovendien beschikt elke villa over een ruim terras met comfortabel meubilair. Het ultieme vakantiegevoel begint direct bij aankomst!