MarinaParken
Vriendinnenweekend Nederland

Vriendinnenweekend bij MarinaParken

Last minute deals
Tot 30% korting op je verblijf!
 • Ruime, sfeervolle vakantievilla's
 • Aan het water of nabij het strand
 • Vlakbij grote steden als Utrecht en Amsterdam

Weekendje weg met vriendinnen

Shoppen, borrelen, bijpraten, varen, uiteten... Vriendinnenweekend is on! Ervaar een weekend vol plezier en gezelligheid in een moderne vakantievilla of knus tiny house, omringd door rust en voorzien van alle comfort. MarinaParken biedt het perfecte verblijf voor jou, of je nu kiest voor de Bollenstreek, de Betuwe of de Gooi- en Vechtstreek; het is tijd voor quality time aan het water! 

Luxe vriendinnenweekend bij MarinaParken

De parken van MarinaParken hebben een schitterende ligging op unieke locaties in Nederland. Zo kun je overnachten bij Bad Nederrijn, een luxe park aan de Nederrijn met eigen jachthavens en een sfeervolle brasserie. Je kunt ook verblijven bij Residentie Nieuw Loosdrecht; een kleinschalig park met luxe vakantievilla's aan de Loosdrechtse Plassen. Bij Residentie Bloemendaal overnacht je in een luxe vakantiewoning vlak bij kustplaatsjes als Zandvoort en Noordwijk en nabij het natuurgebied de Amsterdamse Waterleidingduinen.

Doen en beleven vanaf onze luxe parken

Jouw vriendinnenweekend wordt helemaal compleet in de bruisende omgeving van onze parken. Huur een sloep en ga het water op, ga een dagje winkelen of pak een terrasje in Utrecht of Amsterdam of geniet van een dag vol ontspanning bij een van de vele wellness centra in de omgeving. Ga ook eens een dagje naar het strand van Zandvoort of Noordwijk en geniet in een van de vele beachclubs. Wat je ook gaat ondernemen; jouw vriendinnenweekend bij MarinaParken wordt onvergetelijk!

Onze aanraders in de omgeving:

  Bootje varen
  Winkelen in Utrecht of Amsterdam
  Dagje naar het strand
  Genieten van wellness
  Wandelen en fietsen

Dit vroegen eerdere vriendinnengroepen ons:

✦ Voor hoeveel personen zijn de vakantievilla's geschikt?

De vakantievilla's zijn geschikt voor maximaal 6 personen. Onze Tiny River Houses zijn geschikt voor maximaal 2 personen. Is jullie vriendinnengroep groter dan 6 personen? Dan is het mogelijk om villa's naast of vlak bij elkaar te boeken. 

✦ Hebben jullie nog meer tips voor in de omgeving?

Jazeker! Alle tips kun je vinden in onze MarinaParken App. Heb je vragen of andere opmerkingen? Dan kun je contact opnemen met onze lobby.