MarinaParken
MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht

MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht

 

Ultiem genieten op de mooiste plek in Nederland!
MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht


Onze luxe, vrijstaande vakantievilla's zijn gelegen op een nieuw vakantiepark aan de Nieuw Loosdrechtsedijk in Loosdrecht. Het exclusieve, kleinschalige park met 42 nieuwe villa's is gelegen op een unieke locatie, volledig omringd door water. Elke villa heeft een uniek uitzicht op het water en de aangemeerde bootjes. De villa's bieden veel privacy, een hoog comfort level en zijn gesitueerd op een ruime kavel met terras en buitenhaard. Er zijn volop watersport- en vaarmogelijkheden. Vanuit ons park vaar je via de Stille Plas naar de Loosdrechtse Plassen. Alle ingrediënten dus om ultiem te genieten op één van de mooiste plekken van Nederland.

 
 

Uitgelichte vakantievilla

(1)

Villa Nautica Deluxe 6 persoons

Deze luxe, sfeervolle en vrijstaande vakantievilla's voor 6 personen zijn voorzien van een uniek uitzicht op het water. De villa's bieden veel privacy, een hoog comfort level en zijn gesitueerd op een ruime kavel met terras en buitenhaard. Alle ingrediënten om ultiem te genieten aan het water.
Meer
 
 
 
 

De mooie omgeving van Residentie Nieuw Loosdrecht

Gelegen tussen Amsterdam en Utrecht ligt het Groene Hart. In dit gebied vind je de typische Hollande landschappen en een enorm waterrecreatiegebied, met de Loosdrechtse Plassen als één van de bekendste.

 
 

► Ligging MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht