MarinaParken
Zomervakantie aan het water

Zomervakantie

 • Luxe vakantievilla's tot 6 personen
 • Aan het water
 • Watersportmogelijkheden

Zomervakantie bij MarinaParken

Toe aan luxe, natuur, water en rust tijdens jouw zomervakantie? Dan ben je bij MarinaParken aan het juiste adres. Geniet van een zomervakantie aan het water in een luxe vakantiehuis. Ontdek de prachtige natuur van de Betuwe of de Utrechtse Heuvelrug. Liever iets actiefs ondernemen? Beoefen één van de leuke watersporten of beleef urenlang waterpret bij de recreatieplas. Wanneer je een eigen boot hebt is het mogelijk deze aan te leggen in onze jachthavens. Of huur een sloep bij ons en verken de veelzijdige omgeving van de Nederrijn. Er is van alles te beleven tijdens de zomervakantie bij MarinaParken! 

✔ Kies zelf je villa en plek uit en maak een voorkeursboeking

Vind jouw ideale vakantiehuis in de zomervakantie ⤵

 

To do's op het park voor kinderen ⤵

 
  Animatie

  De kinderen beleven deze zomer veel plezier met ons enthousiaste en professionele animatieteam. Zo heb jij ook even tijd voor jezelf en wie weet maken ze wel nieuwe vriendjes of vriendinnetjes.

  Uitdagende speeltoestellen

  Op ons park vind je verschillende klim- en speeltoestellen voor kinderen, uren speelplezier gegarandeerd! Kinderen kunnen hier klimmen, schommelen, klauteren en glijden. 

   

  Waterpret

  Bij het zwemgedeelte van onze recreatieplas bevindt zich ook een gave watertrampoline. Hier kunnen de kinderen zich heerlijk uitleven en lekker veel waterpret beleven samen met anderen.