MarinaParken
Reviews MarinaPark Bad Nederrijn

Beoordelingen

Beoordelingen MarinaPark Bad Nederrijn

666 beoordelingen
  1. 9,2

    War ein sehr schöner Aufenthalt!

    April 2024 - Reimann S. verbleef in Villa Maritiem 4 persoons - Aan het water op MarinaPark Bad Nederrijn

  2. 9,7

    Uns hat die stylische Ausstattung sofort sehr gut gefallen. Und der Blick direkt vom Wohnbereich auf den See ist umwerfend schön. Wir haben den Ort für Remote-Arbeit benutzt, und waren mit der WLAN-Geschwindigkeit absolut zufrieden (beide gleichzeitig in Conference-Calls drinnengewesen). Den Feierabend haben wir bei einem Bier in der gemütlichen Brasserie verbracht. Abends noch mit unseren Netflix-Account einen interessanten Film auf einen der TV-Flatscreen (im Wohnzimmer oder Schlafzimmer) angeschaut. Wir haben zusammen mit unserem kleinen Hund eine perfekte Woche verbracht.

    April 2024 - Wilhelm W. verbleef in Villa Maritiem 4 persoons - Aan het water op MarinaPark Bad Nederrijn

  3. 9

    Dit was de 2 de keer dat wij bij jullie waren, weer een geweldig verblijf gehad. Zo een mooie en rustige omgeving en zeer mooie huisjes, wij komen zeker volgend jaar terug.

    April 2024 - Ellen D. verbleef in Villa Maritiem 4 persoons - Aan het water op MarinaPark Bad Nederrijn

  4. 8,7

    Mooie locatie en moderne huisjes en mooie omgeving. Ik komen zeker terug

    April 2024 - Mohanad S. verbleef in Villa Maritiem 4 persoons op MarinaPark Bad Nederrijn

  5. 9,4

    Was aangenaam en zeer gastvrij

    April 2024 - John O. verbleef in Villa Maritiem 4 persoons - Aan het water op MarinaPark Bad Nederrijn

  6. 8,4

    Wij vonden het erg leuk om bij jullie te zijn de accomodatie was goed verzorgd en zo aan het water dat was een mooi uitzicht.

    April 2024 - Kitty K. verbleef in Villa Maritiem 4 persoons - Aan het water op MarinaPark Bad Nederrijn

  7. 7,5

    Het verblijf was vooral praktisch bedoeld ivm bruiloft in de buurt. Het was een prima verblijf, maar er was niet per se iets wat specifiek ‘leuk’ was.

    April 2024 - Madelon D. verbleef in Villa Maritiem 6 persoons - Aan het water op MarinaPark Bad Nederrijn

  8. 8,8

    Heel mooie accomodatie. Mooi aan het water gelegen. Ruime vlonder om de accomodatie. Heel vriendelijk personeel en alles zowel in als om de accomodatie was heel schoon. Een heerlijke (regen)douche en dubbele wastafel met veel opbergruimte. Eigenlijk zijn wij heel erg tevreden en verrast met de luxe van de accomodatie.

    April 2024 - Paul v. verbleef in Villa Maritiem 4 persoons - Aan het water op MarinaPark Bad Nederrijn

  9. 8

    Dat het een fijn huisje was

    April 2024 - Ineke B. verbleef in Villa Maritiem 4 persoons - Aan het water op MarinaPark Bad Nederrijn

  10. 10

    Sehr gut

    Juni 2023 - Claudia G. verbleef in Villa Maritiem 4 persoons - Aan het water op MarinaPark Bad Nederrijn