MarinaParken
MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht

Beoordelingen

Beoordelingen MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht

93 beoordelingen
  1. 10

    Everything, but mostly the villa and the surroundings!

    April 2024 - Ivan R. verbleef in Villa Nautica 4 persoons op MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht

  2. 9,1

    Wonderful place for vacances.

    April 2024 - Pastora Jesus C. verbleef in Villa Nautica 4 persoons op MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht

  3. 7,7

    Prachtig!

    April 2024 - Ilona S. verbleef in Villa Nautica 4 persoons op MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht

  4. 9

    Très beau logement moderne, spacieux, bien équipé et literie confortable. La maison est très bien conçue : deux chambres et deux salles d´eau avec chacune une douche très grande. Vue sur l'eau. Le Marina park est très bien placé : près d' Amsterdam, Zaans Schans et du parc de Keukenhof.

    April 2024 - muriel b. verbleef in Villa Nautica 4 persoons op MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht

  5. 9,7

    Wij waren deze dagen met vriendinnen in een accommodatie van jullie op het park. Prachtig huisje met mooie ligging aan het water. Huisjes zijn licht en beide kamers voorzien van een badkamer. Lekkere bedden. Kortom ons verblijf was top. Wij hebben niets gehuurd, maar ik moest hier iets invullen…

    April 2024 - Hendriks O. verbleef in Villa Nautica 4 persoons op MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht

  6. 9

    Very new, nice and comfy accommodation. Had everything we needed for our 6-night stay including very well-equipped kitchen. Peaceful, beautiful nature and lovely neighborhood.

    April 2024 - Salakjit M. verbleef in Villa Nautica 4 persoons op MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht

  7. 9,7

    quiet.

    April 2024 - Slava Y. verbleef in Villa Nautica 6 persoons op MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht

  8. 8,6

    Lokatie prachtig, lekker licht huis

    April 2024 - Jos v. verbleef in Villa Nautica Deluxe 6 persoons op MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht

  9. 10

    I like place , view and location and all arrangements ❤️

    April 2024 - Mohammad A. verbleef in Villa Nautica 4 persoons op MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht

  10. 10

    A beautiful quiet and serene part of Holland. The accommodation was very good. Bright and airy. Comfortable, clean and well equipped. Great location and easy access to Amsterdam via train at Hilversum, and we were able to explore further afield by car too. Visited the Keukenhof, what a stunning place! We shall definitely return to Marinaparken, we had a super family holiday!

    April 2024 - Annabelle M. verbleef in Villa Nautica 6 persoons op MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht