MarinaParken
Doe acitviteiten

Doe activiteiten

In de omgeving: 3km

De Avontuurfabriek 

Als je tijdens jouw vakantie op zoek bent naar een leuk avontuurlijk uitje is de Avontuurfabriek de ideale locatie. In de Avontuurfabriek bieden ze namelijk heel veel activiteiten aan; zo is er voor iedereen een leuke mogelijkheid, of je nu met het gezin, familie, vrienden of collega’s gaat. Een aantal van de activiteiten zijn: bubbelvoetbal, escape room, lasergamen, paintball, survival track, 3D Fluorgolf en karten

 
 

Solex, elektrische step of Segway rijden

Wie houdt van nostalgie, die houdt van de Solex. Een ritje op deze ouderwetse bromfiets maakt ieder groepsuitje verrassend anders. Rijd door de mooiste natuur, langs kanalen en huizen. Kies een leuke route en ga op weg met de instructeur. Een rit op de Solex, elektrische step of Segway combineren met een andere activiteit? Er is nog veel meer te doen in het Gooi! 

 
 

Ga kajakken of suppen in Vuntus

Aan de westelijke kant van de Loosdrechtse Plassen kom je het gebied Vuntus tegen. In dit gebied zijn motorboten niet toegestaan. Hierdoor is het een gebied waar je volledig tot rust kan komen en kan genieten van de stilte en de mooie omgeving. Als je op zoek bent naar een relaxte, maar sportieve activiteit is dit het perfecte gebied om te gaan suppen of kajakken. Vaar over de verschillende kanalen en sloten en bekijk het unieke landschap. 

 
 

Indoor Speelparadijs Spelekids

Het leukste speelparadijs van het Gooi. Ieder kind is een echte VIP, oftewel een Very Important Panda, bij Spelekids in Loosdrecht. Deze overdekte speeltuin is een paradijs voor ieder kind. Ze glijden, klimmen, springen en draaien dat het een lieve lust is! Het huisje van mascotte Peter Panda is open, je kunt er heerlijk in spelen. Misschien ontmoet je Peter Panda zelfs wel! Spring op de trampolines. Wie durft? Er zijn ook elke week leuke extra's. 

 
 

Meer In de omgeving