MarinaParken
Vaarroutes
In de omgeving: 3km

Varen op de Loosdrechtse Plassen

Het is de ideale bestemming als je een dagje, weekend of zelfs een week volledig wilt ontspannen. Ons park is omringd door water en heeft een aansluiting naar de Loosdrechtse Plassen. Er is genoeg te doen en te verkennen in de omgeving. Je kan een boot of sloep huren en op avontuur gaan. Zo kan je de mooiste plekjes in en rondom deze mooie Plassen vinden. 

Naast varen naar één van de eilandjes gelegen in de Loosdrechtse Plassen, zijn er nog veel meer plekken waar je naar toe kan met een boot. Zo kan je bijvoorbeeld naar de rivier De Vecht varen. Varen over de Vecht is echt bijzonder. De markante oude villa’s, velen met prachtig authentiek theehuis, zijn een ware lust voor het oog.

Ook vaar je richting de Vinkeveense Plassen of zelfs naar het IJsselmeer via het IJmeer en Markermeer. Je zult in ieder geval de mooiste uitzichten hebben tijdens jouw avontuur op een boot.

In het midden van de Loosdrechtse Plassen zijn door de jaren heen 5 recreatie-eilandjes aangelegd; Markus Pos, Meent, Geitekaai, Weer en Bijltje. Deze eilandjes beschikken over alle voorzieningen die je nodig hebt om een heerlijke dag door te brengen. Meer aan bij jouw favoriete eiland en geniet van een picknick, terwijl de kinderen op het strand kunnen spelen.

 
 
 

Rondvaart over de Vecht en Loosdrechtse Plassen

Rederij Loosdrecht maakt van een vaartocht over de Vecht of de Loosdrechtse Plassen een ware beleving! Aan boord van een van de schepen begint een avontuur. Parkeer je auto bij Boegspriet 11 en stap aan boord voor een geweldige vaart over de Loosdrechtse Plassen en/of de Vecht! 

Langs de pittoreske dorpen en kastelen aan de oevers van de Vecht of door de watertuin van Nederland, de Loosdrechtse Plassen. Met een klein groepje erop uit of met een heel gezelschap een feestje vieren: Rederij Loosdrecht organiseert het graag. Daarnaast kan Rederij Loosdrecht heerlijke lunches en koffie met gebak verzorgen.

 
 

Privé rondvaart in een klassieke salonboot

Geniet van de prachtige Vecht waar niets moet en alles mag. Vaar door het schilderachtige landschap met 17e eeuwse buitenplaatsen, theehuizen, historische molens en schitterende natuur. Kies voor (all-in) arrangementen of alleen de salonboot huren is ook mogelijk.

 
 

Meer In de omgeving