MarinaParken
Utrecht

Ontdek Utrecht

In de omgeving: 11km

Ontdek het bruisende Utrecht

Een kleine 45 kilometer van MarinaPark Residentie Nieuw Loosdrecht ligt de prachtige stad Utrecht, één van de oudste steden van Nederland. Met haar prachtige parken, kerken, bruisende horeca en historische gebouwen is een dagje Utrecht zeker een aanrader. Breng bijvoorbeeld eens een bezoekje aan de indrukwekkende Domtoren, leer alles over treinen in het interessante Spoorwegmuseum of ga een dagje winkelen in het overdekte winkelcentrum Hoog Catharijne. Je kunt ook een prachtige vaartocht maken over de grachten of genieten aan het water met een hapje en een drankje. Utrecht is de ideale bestemming voor een dagje weg!

 

Swipe voor meer foto's →

Ontdek verschillende activiteiten in Utrecht:

  Cultuur snuiven

  Utrecht heeft vele bijzondere bezienswaardigheden! Beklim de Domtoren, bekijk de treinen van het Spoorwegmuseum of ontdek het interactieve Nijntje Museum.

  Winkelen

  Je kunt heerlijk winkelen in Utrecht! Ontdek de vele winkelstraatjes of het grote en moderne winkelcentrum Hoog Catharijne met maar liefst 125 winkels en horecagelegenheden.

  Genieten aan de grachten

  Aan de Utrechtse grachten vind je vele terrasjes waar je met een drankje aan het water kunt ontspannen. Je kunt ook een sloep of een salonboot huren voor een vaartocht.

Bekijk meer toffe activiteiten:

Jouw verblijf nabij Utrecht

Er is van alles te beleven in het bruisende centrum van Utrecht; prachtige parken, botanische tuinen en interessante bezienswaardigheden. Vanaf ons luxe villapark aan de Loosdrechtse Plassen is het slechts een half uurtje rijden naar deze historische stad. Boek dus jouw verblijf op ons prachtige vakantiepark aan het water en ontdek deze levendige omgeving.

 
 

Meer In de omgeving